Si te entre 50 i 80 anys i no te cap malaltia neurodegenerativa Participi!

«Envelliment cerebral saludable» o «HeBA» (per les seves sigles en anglès, «Healthy Brain Aging») és un projecte que duu a terme la Unitat de Parkinson de l’Hospital Clínic de Barcelona en col·laboració amb altres centres europeus. L’objectiu de l’estudi és identificar com més aviat millor aquelles persones amb un major risc de presentar la malaltia de Parkinson.

En una primera fase de l'estudi, utilitzem un qüestionari en línia amb preguntes sobre factors que es creu que estan associats a un major risc de patir Parkinson o altres malalties neurodegeneratives. Volem examinar científicament la idoneïtat d’aquests qüestionaris com a instruments de detecció precoç. 

En una segona fase de l’estudi, es convidarà una part dels participants al nostre hospital per a un examen més detallat. Si estigués interessat a participar en aquesta segona fase, faciliti'ns el seu número de telèfon o la seva adreça de correu electrònic.

Estarem molt agraïts si dona suport al nostre projecte científic. Necessitem la seva ajuda!

Interessat a participar-hi... però encara té algunes preguntes?

Faci clic a "Preguntes freqüents" a la part superior de la pantalla o al següent enllaç.

Està interessat en participar-hi? 

Aleshores faci clic aquí: 

Recomanem fer el qüestionari des d'ordinador o tauleta.

L'estudi "Envelliment cerebral saludable" el duu a terme la Unitat de Parkinson de l'Hospital Clínic de Barcelona i compta amb el suport del Centre de Biomedicina de Sistemes de Luxemburg (LCSB). El projecte és purament científic. Aquest estudi està aprovat pel Comitè d'Ètica de l'Hospital Clínic de Barcelona. Parts del projecte compten amb el suport financer de la fundació sense ànim de lucre "Michael J. Fox Foundation".